Als ondernemer wilt u uw product goed in de markt zetten. Of het nou gaat om een dienst die u levert of spullen die u verkoopt, het is van het grootste belang dat hetgeen waar u mee bezig bent bij de juiste klanten terecht komt. Daarom is een website laten maken zo ontzettend belangrijk: het is de ideale manier om in dit digitale tijdperk uw producten aan de man te brengen. We zitten tegenwoordig zo ontzettend veel achter de computer dat het bijna een eerste levensbehoefte is geworden, vooral als we op zoek zijn naar specifieke producten of diensten. Als u iets nodig heeft en u zoekt meer informatie over dat product dan gaat u het internet op om die info te zoeken. Natuurlijk vraagt u ook om zich heen, kijkt u naar wat verscheidene winkels te bieden hebben, maar vaak is het eerste wat mensen doen websites afstruinen om zichzelf te informeren. Een website laten maken door een professionele bouwer is daarom erg gewenst: op die manier informeert u potentiële klanten op een optimale manier. Waarom een website laten maken in plaats van zelf iets simpels in elkaar zetten? Dat is belangrijk om de volgende redenen.

 • Een website laten maken betekent dat het professioneel wordt aangepakt op alle vlakken. Dat is ten eerste goed voor het uiterlijk van uw site: hoe de vormgeving is geregeld is essentieel voor hoe u overkomt op klanten. Als er goed over wordt nagedacht, zal uw webpagina uw bedrijfsfilosofie representeren. De site past goed bij uw onderneming en is herkenbaar voor mensen die wellicht eerder te maken hebben gehad met uw bedrijf.
 • Een website laten maken betekent ook dat de informatie op de site goed georganiseerd wordt en goed vindbaar is voor bezoekers. Goede sites zijn overzichtelijk en toch interessant en prikkelend. Alleen een website laten maken door een expert zal dit resultaat opleveren.
 • De teksten op uw pagina worden ook gecontroleerd door een goede bouwer: er wordt gekeken of de teksten makkelijk te scannen zijn, en de informatie geven waar een klant naar zoekt.
 • Een professional kan er ook voor zorgen dat uw bedrijf goed vindbaar is via zoekmachines. Dat is eigenlijk een vak apart, maar dit doel kan alleen bereikt worden als u een expert uw pagina’s laat maken. 

team

Vindbare website laten maken

Als u het vooral belangrijk vindt dat u snel en gemakkelijk wordt gevonden door mogelijke afnemers van uw producten of diensten, dan is het zeker zaak dat u een expert inhuurt, niet alleen op het gebied van sites bouwen maar ook op het vindbaar maken van pagina’s. Die twee zaken hangen gelukkig wel nauw samen: een goed gebouwde site is vaak ook een vindbare in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google. Waarom?

 • Ten eerste omdat de techniek achter uw webpagina goed is geregeld bij een websitelaten maken door een beroepsontwerper. Zoekmachines zoals Google zijn afgestemd op webpages die technisch goed in elkaar zitten, en daardoor worden deze pages dan ook sneller gevonden dan de sites die wat provisorisch in elkaar zitten.
 • De teksten op goede websites zitten goed in elkaar: daarbij moet bijvoorbeeld gelet worden op hoe vaak bepaalde keywords voorkomen op de pagina. Wanneer een term belangrijk is binnen een tekstje, komt die term niet te vaak maar ook niet te weinig voor. Een websitebouwer die oog heeft voor tekstschrijven zal hierop letten: is het een mooie tekst die informatief is voor uw klanten, en tegelijkertijd goed vindbaar is voor een search engine. Een website laten maken is daarom slimmer dan er zelf eentje in elkaar zetten.
 • Als u een bedrijf inhuurt dat zich specialiseert in websitebouw, dan kunt u er ook op rekenen dat uw pagina’s in alle browsers en ook op mobiele apparaten goed overkomen. Aangezien er steeds meer mensen gebruik maken van een smartphone of tablet, is dit van het grootste belang: u maakt er een goede indruk mee.
 • Een website laten maken is ook fijn als u zelf niet veel verstand heeft van computertechniek. Er kan namelijk worden gegarandeerd dat u zelf goed de gegevens op de site kan wijzigen: u heeft er niet veel kennis voor nodig, u kunt kleine en grote wijzigingen zelf doorvoeren. Daar hoort niet alleen bij dat u nieuwe teksten plaatst of verandert, maar ook dat u afbeeldingen en video’s kan laten zien op de pagina van uw bedrijf.

Een website laten maken door Webton

Webton is een bedrijf dat al sinds 1999 bezig is met het bouwen van professionele webpagina’s. We hebben dus ontzettend veel kennis en ervaring op dit gebied en kunnen u daardoor allerlei voordelen bieden: de meest professionele website laten maken doet u bij ons. Onze pagina’s worden gekenmerkt door de volgende dingen.

 • De webpages die wij creëren zijn uitermate goed te vinden door zoekmachines. Dat heeft als groot voordeel dat u snel door potentiële klanten wordt gevonden. Heeft u veel concurrenten met webpagina’s die ook goed in elkaar zitten? Dan kunnen wij u ook assisteren bij search engine optimization zodat u opvalt en hoog in de zoekresultaten van Google terechtkomt.
 • Koppelingen met social media zijn makkelijk te maken in een site die door ons is gebouwd.
 • Een website laten maken door ons beteken t dat u zoveel pagina’s kunt creëren als u zelf handig vindt, en u kunt de hele webpagina zelf simpel beheren.

Een website laten maken is zo gebeurd: neem contact op met ons, of kijk op onze homepage.

Posted in: Nieuws.
Last Modified: april 22, 2014