We leven in een internettijdperk. Kunt u zich de tijd nog herinneren dat we geen internet hadden? Sommige van u misschien wel en sommige van u misschien niet. De tijd dat we nog geen smartphones hadden, maar we nog afspraken maakten en dan ook nog op tijd kwamen. De tijd waarin bedrijven nog adverteerden door zelf langs de deuren te gaan. Dat is allemaal veranderd, en dat is een geweldige ontwikkeling want alles is tegenwoordig mogelijk en we zijn continue nieuwe en mooie dingen aan het ontdekken. Voor ondernemers is het een zeer spannende tijd. Internet marketing beslaat tegenwoordig het grootste deel van de marketing die u als ondernemer moet voeren om aandacht te genereren van de juiste doelgroep. Zoekmachine optimalisatie is daarom zeer belangrijk want tachtig procent van uw klanten vinden u door op zoek te gaan op internet naar uw product of dienst. Natuurlijk zijn er ook nog wel winkels, maar voor de meeste bedrijven geldt dat ze op internet aanwezig moeten zijn om echt succes te hebben. Zoekmachine optimalisatie moet serieus worden toegepast en bedrijven moeten iedere dag werken aan het zichtbaar maken van hun website door te vernieuwen en te verbeteren. Groei is ontwikkeling en ontwikkeling is groei. Maak gebruik van zoekmachine optimalisatie en zorg dat u genoeg verkeer aantrekt. In de internet marketing wordt bij bezoekers op uw website ook wel van ‘verkeer’ of ‘traffic’ gesproken. Voldoende ‘traffic’ op uw website bereikt u door het toepassen van zoekmachine optimalisatie. Maar waar hebben we het eigenlijk over we het hebben over zoekmachine optimalisatie en hoe gaat dat in zijn werk? Zoekmachine optimalisatie past u toe als u zich herkent in een van de onderstaande punten die wij hier voor u op een rijtje hebben gezet. Lees ze even goed door:

  • ik ben ondernemer en mijn website is niet goed vindbaar
  • mijn website is goed vindbaar maar mensen gaan niet tot actie over
  • ik wil graag dat mijn website beter vindbaar is want ik ben net begonnen
  • ik wil van mijn website een webwinkel maken die goed vindbaar is
  • ik wil aanpassingen doen aan mijn website maar weet niet hoe

Zoekmachine optimalisatie: traffic genereren

Met alleen maar verkeer komt u er niet. Uw klanten moet vervolgens ook hun weg kunnen vinden naar de bestelknop als ze eenmaal op uw website aan zijn gekomen. Dat is dan ook de reden dat uw website op een logische manier in elkaar moet zitten. De landingspagina: hoe ziet die eruit en bevindt deze zich op een logische plek? Klanten moeten niet verdwaald raken. Dan hebben ze er snel genoeg van en klikken ze door naar een andere website die wel meer overzicht biedt en waar ze meteen tot actie over kunnen gaan. Gemiddeld blijft een bezoeker drie seconde op een pagina voor hij verder klikt! Zoekmachine optimalisatie beslaat een aantal zaken die u moet toepassen zoals content marketing, linkbuilding en webdesign. Tegenwoordig vallen onder zoekmachine optimalisatie echter steeds meer zaken en daarom is zoekmachine optimalisatie ook zo’n ontzettend breed begrip. Bovendien begint het begrip ‘zoekmachine optimalisatie’ aan alle kanten uit te dijen. Dat wil zeggen: er komen steeds meer zaken bij kijken en als ondernemer heeft u meestal niet alle tijd om zich helemaal op het brede vakgebied van de zoekmachine optimalisatie te richten. Dat is logisch, want u moet zich richten op uw bedrijf. Dat begrijpen wij en daarom bieden wij onze service aan om u te helpen en om u te ontzien. Het mes snijdt aan twee kanten bij Stramark. Wat bieden wij? De eerste fase zal een gesprek en introductie behelzen. In dit gesprek proberen wij in kaart te brengen wat uw behoeften zijn en hoe wij u hierin van dienst kunnen zijn. Wij zullen onszelf afvragen, samen met u, wat de stappen zijn die u nu het beste kunt nemen. Natuurlijk heeft u zelf al vaak nagedacht over de te nemen stappen, maar soms is een heldere blik in dezen heel erg belangrijk om een stap verder te komen. Daarom is het belangrijk om met elkaar te praten en tot inzichten te komen. Taal geven aan de stappen die u kunt nemen en voortschrijdend inzicht bereikt u door na te denken en met zorg te kijken naar wat er al is en wat er mogelijk is. Samen op weg naar succes; dat is ons doel. Onze belangen zijn hetzelfde want ons hart gaat uit naar een succesvolle samenwerking door de beste bedrijfsstrategie.

Maak een afspraak

Bent u ondernemer en wilt u graag verder komen? Maak dan een afspraak. Wij zullen dan zo snel mogelijk bij u terugkomen. Samenwerken is voor ons belangrijk en niet alleen zullen wij u helpen met het optimaliseren van uw vindbaarheid middels zoekmachine optimalisatie, ook zullen wij verder met u meedenken zodat u leert te herkennen wat de fouten zijn die u maakt en waar uw sterke en uw zwakke punten zich bevinden. Vaak is het zo dat ondernemers in bepaalde patronen denken. Het vinden van die patronen heft het probleem vaak al op en zorgt voor groei en verandering. Beter te vinden zijn op internet is het eerste wat we voor u zullen doen, maar waar we ook naar zullen kijken is de logica waarmee uw website is opgebouwd. Als wij op uw website komen, zoals u er nu uitziet; kunnen we dan direct onze weg vinden? Kijk voor de grap eens door de ogen van een ander naar uw website en durf kritisch te zijn. Het kan altijd beter en daar helpen wij u mee. Het optimaliseren van uw website.

Posted in: Nieuws.
Last Modified: januari 6, 2015