Website maken

website makenIk ging een website maken toen ik vijftien jaar was. De tijd van het internet brak aan en ik zat vol ambities en kennis. Het was halverwege de jaren negentig. Naast de verplichte activiteiten op mijn middelbare school startte ik vanuit mijn zolderkamer met het maken van een ontwerp en bedacht ik mijn eigen taal. Een website maken was iets dat ik al wilde doen toen ik voor het eerst in aanraking kwam met het internet. De mogelijkheden om kennis te delen, goederen te verkopen en spellen te spelen deed me versteld staan. Ik wist dat de beste website maken mijn doel werd.

Het eerste project: ‘Je eigen website maken’

Mijn eerste project werd een website waarin ik uitleg gaf over websites met de naam ‘je eigen website maken’. Als ik er aan terugdenk moet ik nog altijd lachen. Het had een grijze achtergrondkleur met daarop een grote lap tekst. Geen inlogsysteem, Facebook compatibiliteit of sociale media plug-in. Gewoon een achtergrond met times new roman lettertype twaalf. Ik vertelde de bezoekers – mijn vrienden – over de principes van coderen. <b> </b> was dikgedrukte tekst en <u> </u> gaf een lijntje onder de zinnen. Ik had geen manier om het te promoten. Geen geld voor advertenties. Maar dat maakte niet uit. Ik leerde ervan.

De evolutie met Starters Specialist

Tegenwoordig werk ik al tien jaar bij Starters Specialist.nl. Samen hebben we ons werk zien veranderen en evolueren. Het is constant vooruit gegaan. Een eigen website maken is al lang geen kinderspel meer. Het design is belangrijker geworden, de codes ingewikkelder en de impact groter dan ooit. Deze constante evoluties maken mijn werk uitdagend en zorgen ervoor dat het vuur voor webdesign nog altijd brand. Elke dag ga ik met plezier een perfecte website maken voor een prachtige werkgever.

Partner Webton

Startersspecialist werkt nauw samen op het gebied van het website maken met Webton uit Hengelo. Tevens verzorgen zij ook onze linkbuilding campagnes.